Book en demo
Produkter:
CxPlanner icon
Commissioning software
CxPlanner icon
Kvalitetssikrings software
CxPlanner icon
Projektstyrings software
Produktsammenligning
Kernefunktioner:
Styring af alt kvalitet Tjeklister til kontrol Tidsplaner og overblik Projektweb og granskning Dashboards and analytics Firma Template-center AI-model til kontrolplaner
Udvalgte områder:
DS1140 kontrol
Priser:
CxPlanner icon
Commissioning
CxPlanner icon
Kvalitetssikring
CxPlanner icon
Projektstyring
Book en demo
Læg:
Blog om kvalitetsprocesser. Commissioning 101 Bogen om Commissioning
Support:
Hjælpe-artikler og information. Live chat-support Kontakt os
← Alle posts ← Alle posts

Hvor mange penge kan du spare ved at bruge CxPlanner

• Skrevet af Thomas T. Jarløv

Spar op til 90% af dine nuværende udgifter

CxPlanner benytter en hel ny prisstruktur indenfor digital byggestyring. Vi ØNSKER, at det skal være gennemsigtigt hvad tingene koster!

Derfor benytter vi også en helt ny pris-strategi. Den er bygget op af 2 elementer: Pay-as-you-go og Flat-rate. Det er de to ting der gør, at vi i CxPlanner kan tilbyde nogle markant lavere priser end vores konkurrenter.

  1. Beregn din besparelse
  2. Abonnements-pakker
  3. Inkluderede moduler
  4. Pris-strategi
  5. Pay-as-you-go
  6. Flat-rate
  7. Prøv CxPlanner

💰 Beregn din besparelse

Du skal blot indsætte din nuværende pris, lagerplads, antal projekter og bruger - og så beregner vi din besparelse. Du kan prøve så mange beregninger du har lyst til!

Det med småt: Hvis du skal bruge mere end 30 projekter, eller hvis du har mange små byggeprojekter, så kontakt os for en Enterprise-løsning.

Prisberegner

Nuværende pris/måned
Antal projekter
Lagerplads (GB)
Antal brugere

Din besparelse

81%

Besparelse/måned

4.050 kr.

CxPlanner pris/måned

950 kr
5 projekter + 5 GB data

Kunne du tænke dig at høre mere? Eller få tilsendt et tilbud på ovenstående? Så send os en mail via formularen nedenfor. Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang!

Beregningen ovenfor tager udgangspunkt i vores Pro-pakke, hvor du altid får 5 projekter, 5 GB data, ubegrænset antal brugere og alle vores moduler. Hvis du kun skal bruge 3 byggeprojekter i CxPlanner, så kan du benytte Basis-pakken til 350 kr/måneden.

Kontakt mig med mere information
Forkert email-format

Abonnements-pakker

Vi har 2 abonnements-pakker som standard: Basis-pakken og Pro-pakken. Hvis du har specielle behov eller ønsker at køre maaange byggeprojekter hos os, så kan du kontakte os om en Enterprise-pakke.

Vi ønsker at gøre vores pris-struktur gennemskuelig, så du kan nemt se, hvad vores pakker inkluderer. Hvis du skal bruge flere projekter eller mere data, end hvad pakken indeholder, så kan blot tilvælge det.

Vores Basis-pakke koster 350 kroner/måneden og giver adgang til 3 projekter og 0,5 GB storage, mens vores Pro-pakke koster 950 kroner/måneden og giver adgang til 5 projekter og 5 GB data. Når du får brug for flere projekter, så kan de tilføjes for 150 kroner/projekt/måned, det samme gør sig gældende for lagerplads, hvor du kan tilføje ekstra GB for 22,5 kroner/GB/måned.

Skifter omfanget eller antallet af dine byggeprojekter, så kan du altid skifte dit abonnement eller blot tilføje flere projekter. Hvis du har købt et 1-abonnement Basis-abonnement og har behov for at opgradere, så hjælper vi dig selvfølgelig også med det.

Inkluderede moduler

Så snart du vælger Pro-pakken, så får du alle vores moduler med. Det skal være nemt og overskueligt, så du har ikke behov for at tilkøbe og fravælge modulerne - du får dem med gratis!

Vores moduler spænder fra online granskning, 3D (IFC) model-viewer, kvalitetssikring, tilsyn, commissioning og mange flere. Du behøver ikke at benytte modulerne, så du kan bare skjule og deaktivere dem, du ikke vil bruge.

  • Projektweb - alle filer og versioner online
  • Granskning - online granskning af dokumenter
  • Kvalitetssikring - paradigmer og tjeklister
  • Tilsyn - tilsynsplaner og overblik
  • Opgavestyring, Kanban, Excel
  • Gantt - projektets tidsplan
  • 3D modeller - naviger i dine 3D modeller
  • Master-projekter - opdel dine projekter
  • Commissioning - cx-processens værktøjer
  • Projektmail - arkiver og styr alle mails
  • .. og mange flere

Pris-strategi

Reelle priser. Vi benytter transparente priser. Der er ikke noget med, at vi prisen på CxPlanner er højere, hvis dit byggeprojekt koster 200 millioner kroner - vores priser er udelukkende baseret på dit forbrug.

Vi er overbeviste om, at prisen på digital byggestyring skal være gennemsigtig og overskuelig - ligesom alt andet man køber. Da vi selv arbejdede som projektledere, byggeledere og commissioning specialister, så oplevede vi ofte, at prisen skulle "udregnes" per projekt og blev afhængig af opførelsesomkostningerne. Vi VIL VÆRE ÅBNE om vores priser!

Der findes mange forskellige byggestyrings-programmer online, fx Dalux, Byggeweb (RIB), Ajour Systems, C-web, Byggeprojekt.dk, iKontrol, m.fl. Vi vil dog med vores pris-strategi gøre op med branchens måde at prissætte disse produkter. Data er blevet billigere, og brugeren skal selv eje dataen - det skal programmernes pris også afspejle.

Hvis du betaler 5.000 kroner om måneden for dit nuværende system, så viser grafen nedenfor, hvad dine udgifter ved CxPlanner vil være:

Pay-as-you-go

Konceptet "pay-as-you-go" er ikke nyt. Rent faktisk benyttes det rigtige mange steder. Konceptet ses dog ikke så ofte i byggebranchen, hvor digitale platforme ofte købes med en binding, fx at platformen skal benyttes i hele dispositionsforslagsfasen, eller platformen først kan opsiges efter udbudsprojektsfasen.

Med CxPlanner's "pay-as-you-go" koncept kan du altid tilpasse dig abonnement - har du behov for mere plads, så køber du det bare til dig abonnement. Sletter du et projekt, så du ikke har behov for dataen, så nedskalerer du blot dit abonnement igen!

Konceptet benytter vores Flat-rate princip, hvor prisen altid er ens. Læs mere i Flat-rate afsnittet.

Flat-rate princip

Har du brug for et online byggeprojekt mere? Så koster det kun 150 kroner om måneden. Med vores Flat-rate princip kan du altid regne ud, hvad det koster at styre dine byggeprojekter online. Det har ingen indflydelse, om du er arkitekt, ingeniør, entreprenør eller noget helt fjerde - prisen er fast!

Tabellen nedenfor viser, hvis du har brug for ekstra data til dine tegninger, og hvis du har brug for flere projekter.

Type Ekstra projekt Ekstra data Pris/måned
Småt 1 projekt 2 GB 172,5 kr
Mellem 5 projekt 15 GB 975 kr
Større 10 projekter 100 GB 3.525 kr

Kom i gang med CxPlanner

Det er hurtigt at komme i gang med CxPlanner: tryk på vores chat-ikon nederst til højre, angiv din email adresse og så får oprettet en firma-platform til dig. Du kan også prøve en begrænset men gratis version af platformen, hvor du selv registrerer din bruger.

Kontakt mig med mere information
Forkert email-format

Vi håber på at høre fra dig og byde dig velkommen i CxPlanner's univers!

Skrevet af Thomas T. Jarløv